Sursa de Motivație Zilnică

CUM ELIMINI TIPARELE GÂNDIRII DISTRUCTIVE | NEUROȘTIINȚA FERICIRII (8)

January 16, 2022 Sursa de Motivație ZIlnică Season 1 Episode 8
Sursa de Motivație Zilnică
CUM ELIMINI TIPARELE GÂNDIRII DISTRUCTIVE | NEUROȘTIINȚA FERICIRII (8)
Show Notes

Cum eliminăm gândirea negativă, tiparele gândirii negative distructive, Neuroștiința fericirii (8).
Dacă ți-ai inventariat vreodată abilitățile, ai descoperit că o posezi și pe aceea de a fi cel mai mare dușman al tău?  Nimeni nu te poate certa și nu te poate pedepsi, așa cum o faci tu însuți. Fii sincer și răspunde la întrebarea: dacă ai participa la un concurs de gânduri negative, ce medalie crezi că ai câștiga? #neurostiintafericirii #sursademotivatie
Este suficient să te analizezi doar un pic pentru  a constata că stima ta de sine poartă pe umeri întreaga ta mentalitate negativă și pentru a identifica cel mai important factor, care  te secătuiește de energie zi de zi: GĂLĂGIA GÂNDURILOR NEGATIVE.
Aceste gânduri negative ți-au perturbat o mulțime de experiențe de viață și te-au împiedicat să-ți atingi obiectivele importante pe care ți le-ai propus. Te-ai săturat și nu mai vrei ca gălăgia minții tale să te mai chinuie.
Te întrebi cu siguranță ce metode poți aborda pentru a-ți controla mintea și a deveni stăpânul gălăgiei gândurilor. Răspunsul îl găsești doar dacă ai curajul să ieși din zona ta de confort și îmbrățișezi curajul de a întreprine ceva în acest sens.

VREI SĂ TE NUMERI ȘI TU PRINTRE CEI CARE SUSȚIN DIN TOATĂ INIMA  ACTIVITATEA PODCASTULUI SURSA DE MOTIVAȚIE ZILNICĂ?

1. Poți să-i cumperi o cafea realizatorului videoclipului, accesând linkul de mai jos
https://www.buymeacoffee.com/sursa
2. Dacă dorești, poți face o donație  podcastului, accesând site-ul european de donații pe acest link https://bit.ly/3mpyDj1       
3. Ne  poți scrie pe adresa de E-Mail sursademotivatie@aol.com dacă ai tu vreo altă propunere. 

Support the show